Egypte is de ideale bestemming als je op zoek bent naar een goedkope last minute naar de zon.

Elke dag opnieuw gaan wij op zoek naar de beste last minutes naar Egypte bij verschillende touroperators. Zo selecteert LastminutesEgypte.be de beste vakantiedeals.

Aangezien het tijdens de wintermaanden nog heerlijk warm is in Egypte is het de ideale bestemming voor een winterzonvakantie.

Over ons

Over ons


LastminutesEgypte.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050) .  Dagelijks gaan wij op zoek naar de beste vakantiedeals die op het internet te vinden zijn.  Wij zijn geen reisbureau, en verkopen dan ook geen reizen.  We sturen de bezoekers door naar de websites van betrouwbare touroperators (Neckermann, Sunweb, Sunjets, Thomas Cook en Corendon) waar men voordelig een reis kan boeken. De reis wordt bijgevolg geboekt via de touroperator, en niet via LastminutesEgypte.be


Hoewel wij deze site met de grootste zorg en naar best vermogen hebben samengesteld kunnen er eventueel fouten op LastminutesEgypte.be staan. Graag wijzen wij u erop dat enkel de voorwaarden, omschrijving, prijzen, ... die u op de site van de touroperator vindt van toepassing zijn bij het boeken van een reis.  LastminutesEgypte.be kan dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor foute informatie.


 


Privacy


De gegevens die op LastminutesEgypte.be worden ingevuld worden enkel gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.


 


Disclaimer


Door gebruik te maken van de website/diensten van LastminutesEgypte.be verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten. Op LastminutesEgypte.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.


 


Misbruik


Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen. Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken.


 


Contact


Bij voorkeur via de website www.lastminutesegypte.be (Contact)


B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)

© 2011 Last minutes Egypte - Alle rechten voorbehouden